Ventilatie

Bij oude woningen, zonder isolatie, met enkel glas, geen geisoleerde kap etc. is sprake van natuurlijke ventilatie. Maar dat is zeker niet energiezuinig te noemen. De woningen van tegenwoordig worden goed geïsoleerd om energie te besparen. Om een gezond en comfortabel binnenklimaat te bereiken is een goede ventilatie nodig. Het is belangrijk de lucht regelmatig te verversen. Koken, wassen, de bewoners zelf, apparatuur.. Alles bij elkaar ontstaat er veel vocht en een slechte lucht in de woning. Dat kan gezondheidsklachten veroorzaken.

Voor een goede ventilatie kunt u kiezen voor een gecontroleerde luchttoevoer en mechanische luchtafvoer of voor balansventilatie met warmteterugwinning en eenvoudige koelmogelijkheden.

Custom Install

Waar kun je het beste genieten van die laatste film die je gewoon gezien moet hebben? Met perfect beeld en imposant geluid? In de bioscoop zult u denken, maar die omgeving kan beter: de thuisbioscoop. Dan wordt het helemaal perfect: niet alleen kunt u kijken en luisteren zoals u dat gewend bent in de bioscoop, maar ook de inrichting kan helemaal worden afgestemd op uw eigen wensen.

Het inrichten van een thuisbioscoop is specialistenwerk en Van Ommeren Installaties is dé specialist die u zoekt. Wilt u ook genieten van uw eigen bioscoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Recente Projecten