Loodgieterswerk

Gasinstallaties

Gas verwarmt, brengt sfeer in huis en koken gebeurt heel vaak op gas. Zorg wel voor goed onderhoud van de installatie: een lek of roestvorming kan gevaarlijk zijn. Laat uw installatie daarom regelmatig controleren. 

Waterleiding

Van Ommeren Installaties legt allerlei soorten waterleidingen aan, van eenvoudige tot complexe installaties. En we maken altijd eerst een nauwkeurige berekening om waterdruk en diameter goed op elkaar af te stemmen zodat u verzekerd bent van een optimale installatie. 

Stofzuigersysteem

Stofzuigersystemen zorgen voor schonere lucht, zijn sterk en niet hoorbaar. Natuurlijk worden de stofzuigcontacten voor de slang onopvallend aangebracht. 

Sanitair

U kunt bij ons terecht voor advies, levering en installatie van alle sanitaire voorzieningen én de bijbehorende accessoires: voor nieuwbouw of verbouw van badkamer, toilet of douche, van waterleiding tot afvoer en riool.

Riolering

U zult er maar mee te maken krijgen: een verstopte of lekkende riolering. Onze medewerkers verstaan hun vak en het aanleggen en onderhouden van de riolering kent voor hen geen geheimen.