Klimaatregeling

In woonhuizen, kleinere kantoren of gebouwen kan klimaatregeling meestal worden volstaan met een thermostaat of een klokthermostaat. De verwarming schakelt uit als de ruimte waar de thermostaat hangt de gewenste temperatuur heeft bereikt. 

Weersafhankelijke klimaatregeling 

Voor grotere woonhuizen of gebouwen met meerdere functies of gebruikers kan het raadzaam zijn gebruik te maken van een klimaatregeling die niet ‘kijkt’ naar de temperatuur van een bepaalde ruimte.

Een weerafhankelijke regeling bepaalt op basis van de buitentemperatuur of er wel of niet moet worden bij verwarmd. 

Complexe klimaatregeling 

Als een cv-installatie moet samenwerken met koel- of ventilatiesystemen, of als er in het gebouw verschillende zones zijn die anders geregeld moeten worden, dan wordt een complexe klimaatregeling noodzakelijk. 

We geven u graag alle informatie, voorlichting en zorgen voor een goede begeleiding als een complete klimaatregeling wordt opgenomen in een gebouwbeheerssysteem. 

Bel ons gerust voor uitgebreide informatie of een kennismaking. Wij overtuigen u graag van onze know-how.

Van Ommeren Installaties is vooral actief in de regio Lienden, Tiel, Culemborg, Wageningen en Arnhem. Maar bent u buiten deze regio gevestigd? Ook dan is een goede service voor ons geen enkel probleem.