Verlichting

Buitenverlichting 

Mooi licht hoort niet alleen binnen. Uw tuin, huis of pand wordt zoveel mooier met een goede buitenverlichting. Een buitenlamp zorgt ervoor dat de entree van uw huis goed is verlicht en geeft sfeer en een stuk veiligheid. Een bewegingsmelder zorgt voor automatisch in- en uitschakelen en een schemerschakelaar schakelt de verlichting in bij de schemer en weer uit bij zonsopkomst.

Binnenverlichting 

Goede verlichting is sfeerbepalend en maakt uw interieur compleet. Ook bij bedrijven is binnenverlichting erg belangrijk. Kantoor en werkplaats hebben ieder een andere verlichting nodig. Van Ommeren Installaties is niet alleen uw leverancier voor iedere binnenverlichting, maar tegelijkertijd ook de installateur die zorgt voor aansluitpunten, stopcontacten en lichtschakelaars.

Noodverlichting 

Kan uw personeel veilig het gebouw verlaten? Noodverlichting is bijna altijd verplicht en een goed noodverlichtsplan een must.
In onze plannen voor noodverlichting wordt aandacht besteed aan alle onderwerpen die nodig zijn, zoals:

• Is er een ontruimingsplan?
• Welke vluchtroute is er?
• Zijn er werkplaatsen met verhoogd risico?
• Is er voldoende aandacht voor EHBO, brandmelders en brandbestrijding?

Kortom: werk voor specialisten waar u op kunt vertrouwen. Van Ommeren Installaties is dan ook erkend OK Famostar partner voor aanleg én onderhoud.

Kijk op de website van Famostar voor meer informatie.