Domotica

Als het donker wordt sluiten automatisch uw gordijnen, komt u ’s avonds thuis dan brandt het licht in de gang. Als u de deur uitgaat dan schakelt automatisch het alarmsysteem in en schakelen andere apparaten uit.

Dat is Domotica: slimme oplossingen in woning, bedrijf of zorginstelling die zorgen voor meer comfort, gemak en veiligheid.

Domotica is toekomstgericht én bovendien energie zuinig.

Wij zijn gecertificeerd Pro-Partner HDL buspro

DOMOTICA HET GEBRUIK VAN MODERNE TECHNOLOGIE IN UW WONING.

Door uw woning simpel uit te rusten met een duurzaam en flexible HDL systeem stelt u zelf in staat om alles eenvoudig en centraal te bedienen.

BUSPRO DOMOTICA UITERST GESCHIKT VOOR UW HELE WONING

HDL buspro biedt elegante, betaalbare, en intelligente domotica oplossingen voor uw complete woning.
Eenvoudige bediening en sturing van: licht (led), verwarming, geluid en verduistering.

Met het HDL is een Domotica installatie nu voor iedereen toegankelijk.HDL buspro biedt elegante, betaalbare, uitbreidbare en intelligente automatisering oplossingen voor elke woning en elk gebouw. Uitgangspunt is de gebruiker centraal te stellen en niet de techniek. Waarbij voorop staat dat alle bewoners vertrouwd zijn met de Domotica installatie door eenduidige en eenvoudige bediening.

Met een HDL Domotica systeem heeft u bij elke deur of doorgang slechts één enkele bediening voor verlichting, rolluiken, gordijnen, verwarming, koeling en zelfs audio. Niet alleen esthetisch prettiger maar ook een éénduidige bediening voor al deze verschillende technieken. In de gehele woning is de bediening overal hetzelfde. Daarnaast biedt HDL buspro u de mogelijkheid om alle bovengenoemde technieken te bedienen via één enkele applicatie op Smartphone of Tablet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen?

Bel dan met 0344 - 60 14 12, wij adviseren u graag.