Alphatronics Alarmsystemen

Alarmsystemen

De professionele alarmsystemen van van Ommeren beperken het risico van inbraak. Wij zijn officieel dealer van Alphatronics, deze alarsystemen van hoge kwaliteit zijn ISO 9001 gecertificeerd. Een alarsysteem zorgt voor extra veiligheid van uw woon- of bedrijfsomgeving. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw woning, winkelpand of bedrijf. Uiteindelijk bepalen we de beste aanpak om uw bedrijf maximaal tegen inbraak te beveiligen. 

Over beveiliging

Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica. Van Ommeren installaties is als innovatieve partner dealer van Alphatronics, hierdoor kunnen wij de oplossingen bieden waar klanten om vragen. Dit kunnen standaard producten zijn, maar ook oplossingen op maat.

ISO 9001 gecertificeerd

Optimale betrouwbaarheid is het speerpunt binnen de eigen organisatie, immers voor de beveiligingsbranche zijn betrouwbare oplossingen van essentieel belang. Alphatronics is ISO 9001 gecertificeerd, zodat onze klanten zeker kunnen zijn van een constante productkwaliteit.

Installatie van uw alarmsysteem

Wij leveren niet alleen het alarmsysteem maar zorgen ook voor installatie en onderhoud. Want wanneer u investeer in een alarminstallatie, wilt u ook een perfecte werking. Wij staan garant voor gedegen advies, installatie, beheer en onderhoud.

Wij geven deskundig advies en maken samen met u een passend ontwerp;
Wij hebben jarenlange kennis en ervaring;
Wij bieden hoge kwaliteit en goede service.
Meer informatie over alarmsystemen en inbraakbeveiliging?

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in en wij helpen u graag verder. Of  ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw alarsysteem.